Известие

Collapse
No announcement yet.

Дисплей на климатроника 164

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дисплей на климатроника 164

Здравейте,
    ами начи има в купето на 164 един дисплей, който показва какви са настройките на климатроника, часовник също има..Сещате се..
    Еми нищо от тоя дисплей не свети (само няколко индикацийки за скоростта на перката и то не всички).
    Наистина адски ме дразни това и не знам какво да правя. Ходих в 6 магазина за италиянски автомобили, казаха ми, че нямат изобщо такова нещо, не могат и да поръчат. Обадих се на представителството на Алфа Ромео, казаха, че не могат да ми помогнат...Започнах да обикалям моргите - от 18 морги само в една имаха този компютър, но неговия дисплей беше по-зле и от моя .
    Този форум ми е последния вариант - готов съм да закупя целия компютър, но само ако му работи дисплея..Ще се радвам и на вариант ако някой може да ми поправи моя, щото компютъра бачка, само дисплея не..

Ще бъда много благодарен на всякаква помощ,, но искам да предупредя, че съм доста кьопав в рачичките и ще е по-добре, ако някой се навие просто да го поправи срещу някой лев, защото ако аз се захвана може и да осера доста неща

колата ми е Алфа Ромео 164 Super 2.5 TD 1998г.

Да с течение на времето дисплея на всички 164 (след фейса) спира да работи. Има колеги въстановили техния ще ти кажат, аз на моя съм му свиканал (работи от време на време ) . Иначе в alfabb има хора дето въстановяват дисплея и дават гаранция две години.
    Мисля колегата Дидо скоро прави своя дисплей, предполагам ще ти обясни.
    То ако потърсиш с търсачката също ще излязат резултати за това.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Някакви контакти с тези хора може ли да ми дадеш? Иначе аз верно потърсих за подобни теми, ама бяха много стари - на по 4-5 години и реших да пусна нова.. Сори, ако фудя

Comment

Аз директно си взех друг, с година на производство '99. Засега работи, но не вярвам да изкара повече от това лято, да речем. Явно жегата им такова таковата.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Колега в тази тема има всичко необходимо относно дисплея и опитите им за ремонт

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%EF%EB%E5%E9

Успех.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
          X